Головна Новини Світ Росія Медведєв в істериці оцінив шанси України створити ядерну бомбу
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв в істериці оцінив шанси України створити ядерну бомбу

Медведєв вважає, що Україна має всі можливості для того, щоб створити «брудну бомбу»

сьогодні, 11:12
Поділіться публікацією:

Заступник глави російської Ради безпеки Дмитро Медведєв оцінив інформацію про те, що Україна нібито може відновити свій ядерний потенціал. На його думку, напевно, в Україні намагаються створити "брудну бомбу".

Медведєв в істериці оцінив шанси України створити ядерну бомбу

Дмитро Медведєв

"Для цього вона має всі можливості: сировину, технології, фахівців. А для виготовлення заряду невеликої потужності підійде будь-яка лабораторія радянських часів. Годинник цокає", — заявив Медведєв.

Також він оцінив звинувачення кандидата у президенти США Дональда Трампа на адресу президента Володимира Зеленського з приводу того, що це нібито він винний на початку війни з РФ.

"Це зізнання нічого не змінить у позиції США, навіть якщо рудий Дональд поверне собі Овальний кабінет. Але сама констатація такого роду є надзвичайно важливою на майбутнє", — зазначив Медведєв.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що президент України Володимир Зеленський повідомив про деталі розмови з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом. За його словами, Україна обирає НАТО, проте у разі блокування руху до Альянсу українським захистом стане власна ядерна зброя. У цьому контексті Зеленський згадав також "Будапештський меморандум", згідно з яким Україна віддала свою ядерну зброю в обмін на гарантії безпеки.

Також "Коментарі" розповідали , що видання Bild повідомило про те, що Україна нібито може протягом кількох тижнів виготовити ядерну бомбу, оскільки має для цього необхідні знання та технології. Однак, президент Володимир Зеленський спростував інформацію про те, що Україна готується відновити ядерний потенціал.

При цьому в Держдумі навіть припустили , що Україна нібито вже розпочала роботу щодо відновлення свого ядерного потенціалу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини