Медведєв заявив, що РФ добиватиметься приниження та розпаду США: причини

У Росії заявили про нову стратегічну мету – розпад Сполучених Штатів та їхнє приниження

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив, що мета Росії - максимальне послаблення та приниження Заходу, зокрема Європи. За його словами, у цьому Росії допомагають і самі США, адже їхня мета – панування над Старим Світом.

"А далі ціль може бути лише одна – розпад самих США. Або – як мінімум – створення повноцінної противаги Америці, як це було в період існування Союзу РСР та Варшавського договору. І тут уже видно перспективи нового балансу: ШОС, БРІКС, інші регіональні спілки, всебічний розвиток відносин із країнами Глобального Півдня", - заявив Медведєв.

За його словами, альтернатива такому балансу сил – тотальна війна до повного винищення людства.

"Світ без балансу у сьогоднішніх умовах не витягне навіть десятка років. Якщо Захід не усвідомлює цю нехитру істину, то всім кінець. І це не та ситуація, коли загибель одних означатиме перемогу інших", - заявив Медведєв.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що поки в РФ думаю, як розвалити США, у Вашингтоні навпаки всіляко хочуть зберегти Росію від розпаду і допомагають їй у війні. Заходу не потрібно, щоб у Росії зараз щось розпадалося, кажуть аналітики. Як наслідок, вдається, що у світі дуже бояться, що Путін натисне на червону кнопку. А все тому, що в США вже почали готувати так званий "демократичний уряд" для Росії, щоби розпочати процес "перезавантаження" відносин між країнами. Наприклад, у США пригріли так званих російських опозиціонерів, а доньку Олексія Навального навіть взяли працювати до штабу Камали Гарріс.