Медведєв заявив, що у Росії змінилась позиція щодо переговорів з Україною після боїв у Курській області

Дмитрій Медведєв відкидає мирні переговори з Україною через бої в Курській області.

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв заявив, що після прориву російського кордону та боїв у Курській області Кремль не збирається йти на переговори до "повного розгрому ворога". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Колишній президент РФ Дмитрій Медведєв прокоментував можливість мирних переговорів після наступу українських сил на Курську область. За його словами, останнім часом нібито існувала можливість переговорів, однак тепер вона зникла.

"Останнім часом нехай і теоретично, але існували… ранні непотрібні переговори щодо миру, запропоновані міжнародною спільнотою та нав'язані київському режиму. З неясними перспективами та наслідками", - заявив Медведєв.

Однак після боїв у Курській області російський політик заявив, що Росія не буде йти на переговори з Україною.

"Тепер усі все розуміють, хай і не кажуть уголос. Розуміють, що більше ніяких переговорів до повного розгрому ворога!", - заявив Медведєв.

Медведєв також звинуватив президента США Джо Байдена у допомозі Україні, яка на думку російського політика приносить безглузді витрати та загибель людей на війні, попри те, що саме Росія почала неспровоковане повномасштабне вторгнення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після боїв у Курській області, у Росії зробили заяву щодо переговорів з Україною та пояснили, чи відмовився від них Путін.

Також "Коментарі" писали про те, чому російський диктатор Володимир Путін після наступу українських сил на Курську область змінив позицію по переговорах та відмовляється від свого ультиматуму щодо України.