Головна Новини Світ Росія У Росії зробили заяву про переговори з Україною: чи відмовився від них Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії зробили заяву про переговори з Україною: чи відмовився від них Путін

Володимир Путін вважає "недоречними" переговори з Україною після боїв у Курській області.

19 серпня 2024, 13:22 comments3501
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський диктатор Володимир Путін не відмовляється від свого ультиматуму щодо України, але через український наступ у Курській області мирні переговори між країнами неможливі, заявив помічник очільника Кремля Юрій Ушаков. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Росії зробили заяву про переговори з Україною: чи відмовився від них Путін

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Помічник Путіна Юрій Ушаков заявив, що російський диктатор не буде вести переговори, адже українські військові захопили територію Росії. Проте, за словами Ушакова, Путін не відмовляється від свого ультиматуму щодо війни в Україні

"Пропозиції Путіна не анульовані, але на цю мить зовсім було б недоречним, щоб був переговорний процес, а терміни можливих переговорів залежать від ситуації, у тому числі на полі бою", — передають російські ЗМІ слова Ушакова.

Нагадаємо, що в червні Путін заявив, що готовий до мирних переговорів з Україною, однак виставив ряд умов, зокрема Україна повинна відмовитись від своїх територій, які окупувала РФ, мати без’ядерний та позаблоковий статус. Президент Володимир Зеленський назвав такі умови ультимативними, а західні партнери України вважають, що цими заявами Путін довів, що Росія не бажає вести мирних переговорів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, чому російський диктатор Володимир Путін змінив свою позицію щодо мирних переговорів з Україною після прориву російського кордону та боїв у Курській області.

Також "Коментарі" писали, що речниця МЗС РФ Марія Захарова відреагувала на інформацію про можливі непрямі переговори України та Росії за посередництва Катару.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини