Головна Новини Світ Росія Медведєв жаліється на лідируючі позиції США та погрожує ядерним ударом
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв жаліється на лідируючі позиції США та погрожує ядерним ударом

Російський політик скаржиться, що США та союзники надають Україні зброю, тоді як Росія, коли хоче отримати озброєння від своїх союзників то стикається з погрозами від Сполучених Штатів, які унеможливлюють такі кроки.

10 вересня 2023, 12:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент Росії Дмитрій Медведєв критикує Сполучені Штати, які вводять санкції проти РФ та переконують дотримуватись подібних кроків інші країни. Російський політик згадав теракт 11 вересня та пригрозив про можливість подібних атаках на США в майбутньому.

Медведєв жаліється на лідируючі позиції США та погрожує ядерним ударом

Російський політик Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Медведєв скаржиться на лідируючі позиції США, які підтримують Україну і намагаються інші країни також доєднати до спільних санкцій проти Росії, яка здійснила повномасштабне військове вторгнення на територію незалежної країни.

"Охрініли вони, чи що, зовсім? Неправомірні санкції проти Росії та дружніх нам країн – без проблем, не треба жодних виправдань", — жаліється Медведєв.

Російський політик говорить, що Захід та його союзники можуть постачати зброю Україні, а якщо Росія спробує з дружніми до неї країнами домовитись про постачання зброї у РФ, то США заборонить це зробити.

Крім того, Медведєв пригрозив США напередодні річниці трагедії теракту 11 вересня.

"Вони дочекаються, що в якийсь момент терористи знову здійснять атаку у стилі 11/09/2001, але з атомною чи біологічною складовою", — пише російський політик та додає, що Клуб ядерних країн розширюється, і можливо один з керівників цих держав може прийняти емоційне рішення та ударити по США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ЦРУ намагається вербувати російських чиновників. Американська розвідка випустила відео для росіян.

Також "Коментарі" писали, що після звіту Міжнародної комісії ООН Дмитрій Медведєв цинічно звинуватив Україну в геноциді та почав проклинати українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини