Медведєв зневажає МКС: пригрозив країнам, які наважаться арештувати Путіна

Медведєв пригрозив, що арешт Путіна може призвести до серйозних наслідків.

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв назвав виданий Міжнародним кримінальним судом ордер на арешт Путіна "гімняним папірцем". Крім того, російський політик пригрозив тим країнам, які погодяться арештувати російського диктатора.

Дмитрій Медведєв відреагував на критику ЄС щодо рішення Монголії не виконувати зобов’язання МКС для арешту Путіна, який 2 вересня прилетів до Улан-Батору.

"Євросоюз висловив Монголії "занепокоєння" у зв’язку з візитом президента Росії Володимира Путіна. Типу, якщо підписали юридично нікчемний статут МКС – виконуйте. Монголи послали МКС та євродегенератів у відомому ще з XIII століття російсько-монгольському напрямі", - заявив Медведєв.

Заступник голови Ради Безпеки РФ продовжив свою пропагандистську тираду та пригрозив країнам, які погодяться виконати зобов’язання перед Міжнародним кримінальним судом та арештують Путіна.

"Я б на місці суддів та прокурорів цього недоробленого "суду" найбільше боявся того, що хтось із безумців спробує виконати їхній незаконний ордер. У такому разі їхнє життя коштуватиме не дорожче за цей гімняний папірець", - додав Медведєв.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна пригрозила Монголії через візит Путіна. В МЗС України вважають, що невиконання зобов'язань арештувати російського диктатора робить Улан-Батор відповідальним за злочини Путіна.

Також "Коментарі" писали про те, як у Кремлі відреагували на можливий арешт Путіна у Монголії. За словами представника Путіна, Москва з усім домовилась з Улан-Батором щодо візиту очільника Кремля в Монголію.