Медведєв знову погрожує: обіцяє дійти до Польщі

У Кремлі пригрозили Заходу, якщо ЗСУ дозволять бити вглиб російської території

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв заявив, що російська армія організує "санітарний пояс до Польщі", якщо Україна отримає право на використання далекобійної зброї по території РФ.

"Якщо вони хочуть отримати далекобійні засоби ураження, якщо вони хочуть отримати повноцінний набір крилатих і навіть балістичних ракет, тоді санітарний пояс повинен простягатися на всю глибину - до Польщі", - заявив Дмитро Медведєв.

Як відомо, Володимир Зеленський заявив, що Україні потрібні далекобійні засоби ураження та дозвіл на їх використання без обмежень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп звинуватив владу України в приховуванні кількості загиблих на російсько-українській війні. Трамп знову заявив, що у випадку перемоги на виборах укладе угоду про припинення війни в Україні. Після цього він сказав, що кількість загиблих на війні "значно вище, ніж вважають люди".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що на Покровському напрямку настала певна стабілізація фронту. Вона пов'язана з перегрупуванням військ РФ, які не можуть одночасно просуватися на Покровськ та Селідово, розповів офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Противник спробує атакувати, щоб убезпечити фланг угрупуванню військ, що буде й далі атакувати вздовж західного берегу річки Вовча, оточуючи наші бригади, які боронять Україну між річкою Вовча та Невельським. Вся ширина цього клаптика складає 10 км, тобто дістається мінометами і Fpv із трьох сторін, що робить оборону цієї території доволі складною", — наголосив він.