Головна Новини Світ США Трамп звинуватив владу України у брехні: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп звинуватив владу України у брехні: що сталося

Кандидат у президенти США звинуватив українську владу в приховуванні інформації про втрати

4 вересня 2024, 00:45 comments10341
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп звинуватив владу України в приховуванні кількості загиблих на російсько-українській війні.

Трамп звинуватив владу України у брехні: що сталося

Трамп продовжує критикувати Україну. Фото з відкритих джерел

Трамп знову заявив, що у випадку перемоги на виборах укладе угоду про припинення війни в Україні. Після цього він сказав, що кількість загиблих на війні "значно вище, ніж вважають люди".

"Коли подивитись на руйнування, на будівлі, що руйнуються всюди в Україні, я думаю, що кількість жертв буде значно вищою. Вони (влада України – ред.) брешуть про кількість, намагаються занижувати її. Зруйнували будівлю завдовжки у два квартали – це досить-таки великі будівлі. І кажуть, що одна людина отримала незначні поранення. Ні, було вбито багато людей. І в цих будівлях є люди, і в них нема жодного шансу. Щойно вони починають руйнуватись, нема жодного шансу", – сказав Дональд Трамп.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російський балістичний удар по Полтаві призвів до загибелі понад 50 людей та майже 200 поранених. Повітряні тривоги, що лунали протягом години після атаки, завадили рятувальникам швидко розпочати пошук постраждалих. Повітряна тривога пролунала у Полтаві саме в момент вибуху, що значно ускладнило евакуацію та доступ до бомбосховищ. За словами Сергія Капліна, після першого удару тривога поновлювалася кілька разів протягом години, що створювало додаткову загрозу для рятувальників та цивільного населення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що звільнення керівника "Укренерго" Володимира Кудрицького, що відбулося, за визнанням незалежних членів Наглядової ради, під тиском та ще й у такий критичний час для енергетичної системи, виглядає як свідоме шкідництво для енергетичної безпеки держави і пряме перешкоджання євроінтеграції (бо цілковито знищена реформа корпоративного управління та зруйновано довіру партнерів у царині взаємодії з відновлення енергосистеми), заявила нардеп Іванна Климпуш-Цинадзе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини