Медведєв зробив божевільну заяву про візит Зеленської та Навальної до США

Медведєв зреагував на рішення першої леді України порцією хамства.

Екс-президент РФ Дмитро Медведєв відреагував на рішення дружини Володимира Зеленського та росіянки Юлії Навальної прибути до Байдена, щоб разом з ним брати участь у зверненні президента до Конгресу, черговими хамськими репліками.

Росіянин називає Олену Зеленську "дівчинкою", американського президента - "стариганом", а про запрошення представників Білого дому висловивсь, що це особливий культурний відпочинок.

Викривав план адміністрації Байдена колишній президент в своєму Telegram.

"Запросив дівчаток, щоб розважитися: веселу вдову російського екстреміста і поки ще не вдову лідера київської ба**ерівської зграї. Типу для культурного відпочинку під час виступу перед нацією в рамках добре відрепетированого концерту", - висловивсь скандальний політик.

Росіянин резюмує, що підсумки видались "сумними" і натякає, що між Навальною і Зеленською склалися погані стосунки, висміюючи діяльність жінок в політиці. "Не хочуть навіть сідати поруч для відомої гігієнічної процедури", - заявляє Медведєв.

Підсумовує свій "культурний" монолог заступник голови російського Радбезу РФ висловом про те, що в Байдена "відпочинок із тьолками зірвався".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Медведєв хоче відбити у Путіна коханку. Екс-президент терористичної Росії Дмитро Медведєв знову зловживав з міцними напоями та сказав лишнє про Катерину Мізуліну.

Як подейкують, вже певний час ширяться чутки, що Катерина Мізуліна — нова коханка Путіна. При цьому, Дмитро Медведєв минулого року досить довго стримував себе від поганої звички пити алкоголь,навіть в його оточенні дивувались, як помітно посвіжів друг господаря Кремля. Але в січні колишній президент знову згадав про свою пристрасть до міцних напоїв.