Головна Новини Світ Росія Любовні пристрасті у Кремлі: Медведєв хоче відбити у Путіна коханку
commentss НОВИНИ Всі новини

Любовні пристрасті у Кремлі: Медведєв хоче відбити у Путіна коханку

Медведєв у п'яному стані видав таємницю про особисте життя Путіна

3 березня 2024, 23:40 comments2392
Поділіться публікацією:

Екс-президент терористичної Росії  Дмитро Медведєв  знову зловживав з міцними напоями  та сказав лишнє  про Катерину Мізуліну.

Любовні пристрасті у Кремлі: Медведєв хоче відбити у Путіна коханку

Дмитро Медведєв та Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Як  подейкують, вже  певний час  ширяться  чутки, що Катерина Мізуліна — нова коханка Путіна.

При цьому, Дмитро Медведєв минулого року досить довго стримував себе від поганої звички пити алкоголь,навіть в його оточенні дивувались, як помітно посвіжів друг  господаря Кремля. Але в січні  колишній президент знову згадав про свою пристрасть до міцних напоїв.

За інформацією джерел,  близьких до колишнього глави Кремля, яку вони розповіли російським ЗМІ, на одній  з таких  посиденьок  Медведев не стримався.

"Він дізнався, що начальник (Путін) зблизився з Мізуліною. І сказав, що Володимир Володимирович занадто старий і Катя могла б знайти собі когось молодшого", — сказало  джерело.

Всі учасники цієї зустрічі, всього їх було четверо, зробили висновок, що колишній президент  і сам не був би проти, щоб  мати стосунки з Катериною  Мізуліною.

До  оприлюднення цієї розмови в російських ЗМІ ні Путін, який  почав криваве вторгнення в Україну, ні Мізуліна не знали про  такі задуми Дмитра Медведєва.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін засипав свою нову пасію подарункамиГосподар Кремля Володимир Путін, як видається, зовсім не переймається скільки російських військових гине під час страшної  війни в Україні, яку  почала  РФ. 

Як інформують джерела  російських ЗМІ, Путін перейнявся, що його можлива коханка Катерина Мізуліна  має проблеми через стосунки з ним. Господар Кремля  вирішив ощасливити її  дарунками "у знак подяки за приємне спілкування, глибокі бесіди і взаєморозуміння". Про перший подарунок  розповіла сама Мізуліна на своїй сторінці в Телеграм, оприлюднивши фотографію  і відео.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини