Міноборони РФ пишається черговим масованим ударом по Україні

Противник традиційно запевняє, що нібито атакував військові підприємства

Міністерство оборони країни-агресора з цинізмом прокоментувало завданий у ніч проти 1 травня масований ракетний удар по Україні. Вже традиційно російське оборонне відомство заявляє, що нібито атакували військові підприємства, а не житлові будинки у Павлограді та енергетичні об'єкти у двох областях. Звичайно ж, у Шойгу запевняють, що всі цілі вражені і ракетним ударом Москва задоволена.

"Сьогодні вночі Збройними силами завдано групового ракетного удару високоточною зброєю великої дальності повітряного та морського базування по об'єктах військово-промислового комплексу України. Мета удару досягнуто. Усі призначені об'єкти вражені. Порушено роботу підприємств, які здійснювали випуск боєприпасів, озброєнь та військової техніки для українських військ" , - Ідеться в офіційному повідомленні Міноборони РФ.

Зазначимо, в ніч проти понеділка, 1 травня, в Україні оголосили масштабну повітряну тривогу. Сигнал про небезпеку звучав у Сумській, Полтавській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій, Миколаївській, Херсонській та Одеській областях.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у Британії заговорили про ще один "Рамштайн" на підтримку України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – травень розпочався для України з чергового ракетного обстрілу з боку РФ. Тим часом триває підготовка до контрнаступальної операції ЗСУ та надмірно активно обговорення цього. Які очікування від травневої ситуації на всіх фронтах (військовий, зовнішньополітичний) російсько-української війни? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – це фініш: міністр оборони України Олексій Резніков заінтригував новою заявою про контрнаступ.