Моді після "прогину" перед РФ прокоментував "конфлікт" в Україні

Моді заявив, що «конфлікт» в Україні має бути вирішено мирним шляхом

Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді під час зустрічі із кремлівським диктатором Володимиром Путіним сказав, що "конфлікт" в Україні має бути вирішено мирним шляхом. При цьому він додав, що Індія у цьому питанні готова надати будь-яке сприяння.

"З приводу "конфлікту", що триває, між Росією та Україною ми регулярно перебуваємо в контакті. Як я казав і раніше, ми вважаємо, що проблеми мають вирішуватися мирними способами, і ми повністю підтримуємо якнайшвидше встановлення миру та стабільності", — сказав прем'єр Індії.

При цьому Моді зазначив, що в рамках зустрічі з диктатором Путіним вони матимуть можливість обговорити всі поставлені питання.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що Моді у своєму Твіттері російською мовою розповів про саміт БРІКС у Казані. "Приземлився у Казані для участі у саміті БРІКС. Цей саміт дуже важливий, і обговорення на ньому допоможуть зробити нашу планету кращою", - написав прем'єр Індії у Твіттері. З цією новиною гасають пропагандистські ЗМІ, вказуючи, що Моді поважає Росію.

При цьому відомо, що саміт БРІКС розпочинається сьогодні, 22 жовтня і триватиме до 24 жовтня. На саміт до Казані крім кремлівського диктатора Володимира Путіна вже прибули президент Китаю Сі Цзіньпін, президент ПАР Сиріл Рамафоса, прем'єр-міністр Ефіопії Абій Ахмед та інші.

Також портал "Коментарі" розповідав, що прем'єр Індії Нарендра Моді перебував із візитом у Москві, коли РФ ракетним ударом знищила дитячу лікарню "Охматдит". Кадри зі зруйнованої лікарні шокували не лише українців, а й світову громадськість. У той же час, Моді не зупинив свій візит до Москви, а провів зустріч із Путіним і не засудив удару по дитячій лікарні.