На тлі терористичного удару по Львову Захарова зробила цинічну заяву

Захарова звинуватила Київ у «тероризмі» та заявила, що мови про людей в Україні не йде

Москва попереджає країни НАТО про негайну і "вкрай болісну" відповідь у разі "нових терористичних кроків" Києва, заявила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова на брифінгу на полях Східного економічного форуму.

"Вони (політики ЄС) втрачають почуття реальності, абсолютно не замислюються про ризики подальшої небезпечної ескалації конфлікту, навіть у контексті власних інтересів", - сказала Захарова.

При цьому вона попередила країни Заходу про якусь "негайну відповідь".

"Хотіли б попередити подібних безвідповідальних політиків у країнах ЄС, НАТО, за океаном, що у разі відповідних агресивних кроків київського режиму, відповідь Росії піде негайно. Я думаю, що багато з цього ви вже спостерігаєте останніми днями. , - Наголосила Захарова.

Офіційний представник МЗС зазначила, що у європейських політиків зараз залишився лише один так званий західний наратив, сформульований у вигляді завдання стратегічної поразки Росії.

"Ні про яких людей, ні про яку демократію в Україні вже мови немає", - підсумувала Захарова.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що заява Захарової прозвучала на тлі терористичних дій самої Росії, яка 3 та 4 вересня завдала ударів по Полтаві та Львову, внаслідок яких загинуло 60 мирних жителів.

При цьому речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков влаштував істерику з приводу того, що Україна не збирається віддавати захоплені території в Курській області. Він заявив, що Росія і надалі працюватиме над завершенням так званої "спеціальної військової операції".