Набридла війна. У Держдумі виступили проти Путіна

Російський депутат заявив, що армія РФ повинна відмовитися від наступу на великі українські міста

Депутат Державної думи РФ від "Єдиної Росії" Олег Матвєйчєв заявив, що російська армія не повинна штурмувати українські мегаполіси, оскільки це призведе до великих втрат.

Як відзначив журналіст Денис Казанський, таким чином російський депутат фактично виступив проти війни, яку розв'язав диктатор Володимир Путін.

Олег Матвєйчєв заявив, що у Росії немає сил брати великі міста на кшталт Харкова і Запоріжжя. За словами російського депутата, війна за українські мегаполіси обернеться для РФ великими втратами, а тому потрібно якнайшвидше підписати перемир'я з Україною. При цьому він припустив, що Україна нібито коли-небудь розвалиться сама по собі.

"Навіть путіністам не подобається перспектива вічної бійні", - прокоментував журналіст заяву російського депутата.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США посилюють тиск на Китай, послаблюючи його економічні спроможності та вплив в Азії, заявив політолог Андрій Городницький. "Китай зараз дуже сильно потерпає від США. Тиск Штатів посилився після візиту Путіна до Китаю та чергового нагнітання ситуації навколо Тайваню, оскільки, попри візит Сі Цзіньпіна до Європи та зустріч з Макроном, Пекін вирішив продовжувати політику підтримки Росії", – розповів політолог.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що ватажок Чечні Рамзан Кадиров 8 червня таємно одружив двох своїх синів — 17-річного Елі та 16-річного Адама. За інформацією російських опозиційних ЗМІ, дружиною старшого сина глави Чечні стала онучка депутата Держдуми Адама Делімханова, якого називають двоюрідним братом Кадирова. Проаналізувавши соцмережі мами нареченої, Хеді Делімханової, журналісти встановили, що дружині Елі не більше 14 років.