Головна Новини Світ Росія Кадиров таємно одружив двох синів: хто їхні дружини
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров таємно одружив двох синів: хто їхні дружини

Дружиною старшого сина Кадирова стала його родичка

20 червня 2024, 23:49
Поділіться публікацією:

Ватажок Чечні Рамзан Кадиров 8 червня таємно одружив двох своїх синів — 17-річного Елі та 16-річного Адама.

Кадиров таємно одружив двох синів: хто їхні дружини

Синів Кадирова таємно одружили. Фото з відкритих джерел

За інформацією російських опозиційних ЗМІ, дружиною старшого сина глави Чечні стала онучка депутата Держдуми Адама Делімханова, якого називають двоюрідним братом Кадирова.

Проаналізувавши соцмережі матері нареченої, Хеді Делімханової, журналісти встановили, що дружині Елі не більше 14 років.

За даними медіа, 16-річний Адам одружився з донькою сенатора Сулеймана Геремеєва, який є двоюрідним братом Делімханова.

Зазначається, що подвійне весілля синів Кадирова з доньками впливових чеченських політиків є спробою убезпечити сім'ю у разі своєї смерті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська влада буде забирати у власників підприємства військово-промислового комплексу за зрив державного замовлення. "Уся виробнича база має графіками комплектування, що сходяться в план-графіки поставок. Їх реалізація перебуває під чітким контролем з боку колегії ВПК. В разі серйозних відхилень щодо підприємств, які проштрафилися, застосовують відповідні заходи, аж до зміни власника", — заявив Антон Аліханов.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російський диктатор Володимир Путін та диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин, підписавши договір про стратегічне військове партнерство, анулювали міжнародні резолюції та рішення щодо КНДР, заявив радник Офісу президента України Михайло Подоляк. За його словами, тепер ООН та інші організації, які відповідальні за ефективний контроль за виконанням санкцій, виглядають "вкрай красномовно".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини