Навальна розповіла про глобальну небезпеку отрути, від якої постраждав її чоловік

Дружина російського політика говорить, що речовина небезпечна для навколишніх

Дружина російського опозиціонера Олексія Навального, який вже добу перебуває в комі, розповіла, чим отруїли її чоловіка. Юлія Навальна каже, що транспортна поліція знайшла сліди небезпечної речовини, про що повідомляється в Telegram штабі Навального в Омську.

"Вона (речовина, - ред) небезпечна для життя навколишніх. Всім, хто знаходиться поруч з ним, потрібні спеціальні костюми", - йдеться в повідомленні.

У штабі політика кажуть, що саме тому російські медики відмовляються дати дозвіл на перевезення Навального в Німеччину. Мовляв, тягнуть час, щоб токсини зникли з організму.

Згідно з останньою інформацією, стан опозиціонера залишається стабільно важким. Він перебуває в природній комі, і вчора до вечора відбулося ускладнення: набряк мозку. Дружина Навального має намір звернутися в Європейський суд з прав людини з вимогою заборонити владі РФ перешкоджати перевезенню пацієнта за кордон.

Нагадаємо, що російський опозиціонер і критик президента Путіна виявився в лікарні вчора. Йому стало погано на борту літака, який вилетів до Москви. Борт здійснив екстрену посадку. Олексія Навального без свідомості відвезли в реанімацію лікарні швидкої допомоги в Омську. Точний діагноз лікарі не озвучують. Деякі російські ЗМІ пишуть про те, що Навального могли отруїти галюциногенами. У тому, що це було саме отруєння, впевнені й люди з близького оточення політика.