Головна Новини Світ Росія Навальний оголосив голодування та висунув одну чітку вимогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Навальний оголосив голодування та висунув одну чітку вимогу

Опубліковано звернення Навального

31 березня 2021, 18:59
Поділіться публікацією:

Кремлівський критик Олексій Навальний, який перебуває у в'язниці, заявив, що починає голодування. Звернення росіянина опубліковано на його Facebook-сторінці.

Навальний оголосив голодування та висунув одну чітку вимогу

Фото з відкритих джерел

Такий крок він пояснює відсутністю медичної допомоги.

"Я маю право запросити лікаря і отримати ліки. Ні того, ні іншого мені тупо не дають. Біль у спині "перейшов" у ногу. Ділянки правої, а тепер і лівої ноги втратили чутливість", — йдеться в його повідомленні.

Навальний поскаржився і на те, що щоночі його будять по кілька разів, а навколо його спального місця не прибирають. За його словами, все це робиться навмисно.

"Я оголосив голодування з вимогою виконати закон і пустити до мене запрошеного лікаря. Тому лежу голодний, але поки з двома ногами", — написав опозиційний політик.

Продовжувати голодування Навальний має намір до тих пір, поки виконають його вимогу і запросять до нього лікаря.

Нагадаємо, Олексій Навальний звернувся за допомогою в громадську комісію, щоб отримати доступ до знеболюючих ін'єкцій при сильному болі в нозі, йдеться в заяві голови комісії.

Кремлівський критик був ув'язнений минулого місяця на два з половиною роки за звинуваченням, яке він назвав політично мотивованим. Його заарештували у січні, коли він повернувся в Росію з Німеччини, де проходив лікування після отруєння нервово-паралітичною речовиною.

44-річний опозиційний політик заявив, що його прохання про лікування було відхилено, а кожну годину протягом ночі його будить охоронець, намагаючись підірвати його здоров'я.

Раніше повідомлялося, що Україна приєдналася до санкцій Європейського Союзу проти Російської Федерації, які були введені на початку березня. Зазначимо, що Євросоюз ввів санкції за арешт і вирок російському опозиціонеру Олексію Навальному.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

kiska

31 березня 2021, 20:35

Мнoго жeнщин хoтят сeксa на одну нoчь. Все они собраны на одном сайте и ждут члeнa для жосткого тpаxа. Все анoнимнo и конфидeнциaльно, peгистpиpуйся пока беcплaнo ----- http://srt.vg/trax


Новини