Не Білорусь: Путін назвав країну для проведення мирних переговорів з Україною

На думку Путіна, мирні переговори щодо завершення війни в Україні можна провести в Саудівській Аравії

Як заявив кремлівський диктатор Володимир Путін під час зустрічі з керівниками ЗМІ країн БРІКС, Саудівська Аравія може бути розглянута як можливе місце для проведення мирних переговорів щодо України, однак головне питання полягає у тому, що саме обговорювати.

Путін підкреслив, що Росія вважає Саудівську Аравію дружньою країною. Він також відзначив, що має теплі стосунки з королем та дружні відносини з наслідним принцом.

Окрім того, кремлівський диктатор заявив, що немає жодних підстав сумніватися в щирості зусиль Саудівської Аравії в цьому питанні.

"Якщо такі заходи будуть організовані в Саудівській Аравії, для нас це комфортне місце. Але питання не в місці, а в тому, що обговорювати", – відзначив Путін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Путін заявив про нібито готовність до переговорів з Україною щодо закінчення війни. При цьому він підкреслив, що Росія, буцімто, готова до мирного діалогу з Україною, але лише на основі документу, який був нібито підготовлений під час попередніх переговорів та парафований українською стороною. Він має на увазі домовленості, досягнуті під час переговорів у Стамбулі. Водночас Путін висловив претензії до української сторони, заявивши, що вона лише висуває свої вимоги, що, на його думку, не можна назвати переговорами.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Путін заявив про те, що хоче якомога швидше завершити так звану "спеціальну військову операцію" в Україні. Проте він додав, що про терміни її завершення говорити некоректно. При цьому Путін наголосив, що Росія усвідомлює, що конфлікт в Україні є серйозним подразником у світовій політиці, і тому зацікавлена в його швидкому завершенні.