Головна Новини Світ Росія Путін заявив про готовність до переговорів з Україною: який документ готовий обговорювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін заявив про готовність до переговорів з Україною: який документ готовий обговорювати

Путін заявив, що готовий вести переговори на базі так званих стамбульських домовленостей

сьогодні, 18:16
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив про нібито готовність до переговорів з Україною щодо закінчення війни. Про це він сказав на зустрічі з представниками провідних ЗМІ країн БРІКС.

Путін заявив про готовність до переговорів з Україною: який документ готовий обговорювати

Переговори України і РФ

Путін зазначив, що Росія, буцімто, готова до мирного діалогу з Україною, але лише на основі документу, який був нібито підготовлений під час попередніх переговорів та парафований українською стороною. Він має на увазі домовленості, досягнуті під час переговорів у Стамбулі.

"На цій основі ми готові продовжити роботу", — сказав він.

Водночас Путін висловив претензії до української сторони, заявивши, що вона лише висуває свої вимоги, що, на його думку, не можна назвати переговорами. За його словами, Україна відмовляється вести будь-які переговори після того, як було нібито досягнуто домовленостей у Стамбулі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Путін заявив про те, що хоче якомога швидше завершити так звану "спеціальну військову операцію" в Україні. Проте він додав, що про терміни її завершення говорити некоректно. При цьому Путін наголосив, що Росія усвідомлює, що конфлікт в Україні є серйозним подразником у світовій політиці, і тому зацікавлена в його швидкому завершенні.

Також "Коментарі" розповідали, що Путін також заявив, що можливе створення Україною ядерної зброї буде становити для Росії загрозу, тому вона "ніколи цього не допустить".

Окрім того, портал "Коментарі" розповідав, що окупанти зараз поставили на кін осінньої кампанії все. Росія задіяла всі наявні ресурси для підтримки темпів наступу, який триває вже понад рік. Наступальні операції, зокрема в Донецькій та Харківській операційних зонах, тривають уже 13 місяців. Війська РФ використовують величезні запаси техніки радянських часів, щоб підтримувати активність наступальних дій. При цьому військові вказують, що протягом осені росіяни хочуть вийти на кордони Донецької і Луганської областей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.gazeta.ru/

Новини