Невиліковно хвора: молода дружина путініста зробила зізнання про своє здоров'я

Дружина Євгена Петросяна поскаржилася на невиліковне захворювання

Молода дружина вже похилого гумориста-путініста Євгена Петросяна, який схвалює терористичне вторгнення РФ до України, Тетяна Брухунова потерпає від невиліковного захворювання, яке створює їй проблеми в житті. В 35-річної Тетяни проблема з венами на ногах.

В соцмережах Брухунова написала, що мала складне операційне втручання з видалення варикозу. Прихильники Тетяни розгледіли, що вона майже не носить взуття на підборах, на що Брухунова зізналась, що давно відмовилась від шпильок.

"Після складної операції з видалення вен із правої ноги підбори пішли з мого життя за медичними показаннями", - розповіла Брухунова.
Ще дружина 78-річного коміка Петросяна повідомила, що перенесла операцію до першої вагітності.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що комік з РФ, який підтримує війну проти України, загримів до лікарні. Гумориста з РФ Євгена Петросяна готують до операційного втручання. Повідомляють, що впавши на вулиці, він зламав ключицю.

Все виявилось більш аніж серйозно. Перед вихідними його оперуватимуть. Медики хочуть поставити в руці гумориста титанові пластини. Тепер комік знаходиться в медичному закладі під наглядом лікарів. Перед операцією його не відпускатимуть додому.

При цьому, раніше гуморист мав кілька операцій на серці. Стверджують, що в артиста давні проблеми з цим органом. Але тоді він сказав, що вірить в краще і не збирається помирати. В цей час про його самопочуття немає інформації, бо гуморист не виходить на зв'язок з шанувальниками, так само робить його дружина Тетяна Брухунова. Раніше Петросян підтримував повномасштабну війну в Україні ще й брав участь в кремлівських заходах, де виспівував оди господарю Кремля Володимиру Путіну. Крім того, на своїх сольних виступах він часто сміявся над українцями.