Головна Новини Світ Росія Комік з РФ, який підтримує війну проти України, загримів до лікарні: його готують до серйозної операції
commentss НОВИНИ Всі новини

Комік з РФ, який підтримує війну проти України, загримів до лікарні: його готують до серйозної операції

Петросяну будуть вставляти пластини в руку

12 лютого 2024, 23:35
Поділіться публікацією:

Гумориста з РФ Євгена Петросяна готують до операційного втручання. Повідомляють, що впавши  на вулиці, він зламав ключицю

Комік з РФ, який підтримує війну проти України, загримів до лікарні: його готують до серйозної операції

Євген Петросян (фото з відкритих джерел)

Все виявилось більш, аніж серйозно. Перед  вихідними  його оперуватимуть. Медики  хочуть  поставити в руці  гумориста  титанові пластини.

Тепер  комік  знаходиться в медичному закладі  під наглядом лікарів. Перед  операцією  його не відпускатимуть  додому.

При цьому, раніше  гуморист  мав кілька операцій на серці. Стверджують, що  в артиста  давні проблеми з цим органом. Але тоді  він сказав, що вірить в краще і не збирається  помирати.

В цей час про його самопочуття немає інформації, бо гуморист  не виходить на зв'язок з шанувальниками, так само робить його дружина Тетяна Брухунова.

Раніше  Петросян підтримував повномасштабну війну в Україні   ще й брав участь в кремлівських заходах, де виспівував оди  господарю Кремля  Володимиру Путіну.

Крім  того, на своїх сольних  виступах він  часто  сміявся над  українцями.

В  січні 2023 року Петросяна  було  внесено  до санкційних списків України "за відвідування окупованих територій після початку вторгнення, участь у пропагандистських концертах, публічну підтримку війни та режиму Путіна".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий кремлівський пропагандист потрапив під обстріл на Донбасі. Відомий російський актор,  що  підтримує  злочинний  кремлівський режим,  побував  на окупованому  Донбасі. Там  Охлобистін попав під обстріл.  Повідомляють, що в нього влучила куля, але поранення він не  має, бо  врятувався завдяки  бронежилету. Його донька розповіла, як і її батько, підтримує  повномасштабне вторгнення РФ в Україну  і каже, що гордиться своїми батьками. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини