Нова пасія Путіна готує йому сюрприз: що вона придумала

Ймовірна коханка Путіна Мізуліна готує йому несподіваний подарунок, якого у нього "ще не було"

Вже кілька місяців подейкують, що господар Кремля Володимир Путін, який почав повномасштабну війну РФ проти України, знайшов заміну своїй екс-коханці Аліні Кабаєвій, і зараз в нього є така собі Катерина Мізуліна.

Як інформують російські ЗМІ, нова фаворитка готується подарувати Путіну ексклюзивну пісню.

"Не секрет, що Катерина Михайлівна дружна з Шаманом. Так ось, вона вже домовилася з ним про запис пісні спеціально для Володимира Володимировича. Особливістю цієї пісні буде те, що вона ніде і ніколи не вийде - її зможуть почути тільки президент і люди, яким він захоче цю пісню дати послухати. Такого подарунка у Володимира Володимировича ще ніколи не було", - розповідає одне з джерел.

Ще стало відомо, що господар Кремля теж хоче зробити Катерині Мізуліній подарунок, як він їй обіцяв - коротку спільну відпустку до Сочі.

"Теракт у Крокусі ми розкрили, на фронті все добре. Думаю, я зможу дозволити собі кілька днів відпочинку разом із вами", - цинічно повідомив Путін Мізуліній під час нещодавньої розмови.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗМІ дізналися нові подробиці про пасію Путіна. Можливо, росіянка Катерина Мізуліна – тепер нова коханка господаря Кремля Володимира Путіна, як інформує The Mirror. Як з’ясували, вона — донька сенаторки з РФ Олени Мізуліної.

Катерині Мізуліній — 39 років, вона є головою Російської Ліги безпечного інтернету, а її матір - переконана путіністка, що є пропагандистом антиукраїнських методичок кремлівського режиму. Батько Катерини, Михайло Мізулін — відомий, як професор-філософ, він є одним з провідних вчених російської столиці.