Головна Новини Світ Росія Нова коханка Путіна: ЗМІ дізналися нові подробиці про його пасію
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова коханка Путіна: ЗМІ дізналися нові подробиці про його пасію

У Путіна з'явилася нова коханка із зовнішністю Барбі

20 лютого 2024, 23:30 comments1097
Поділіться публікацією:

Можливо,  росіянка Катерина Мізуліна – тепер  нова коханка господаря Кремля  Володимира Путіна, як  інформує The Mirror. Як з’ясували, вона — донька  сенаторки з РФ Олени Мізуліної.

Нова коханка Путіна: ЗМІ дізналися нові подробиці про його пасію

Катерина Мізуліна (фото з відкритих джерел)

Катерині Мізуліній — 39 років, вона є головою Російської Ліги безпечного інтернету, а її матір -  переконана путіністка, що є  пропагандистом  антиукраїнських  методичок  кремлівського режиму. Батько  Катерини, Михайло Мізулін  — відомий, як  професор-філософ, він є  одним  з провідних вчених російської столиці.

Росіянка   докладає зусиль, аби очистити  соціальні мережі  від тих, хто  критикує  Путіна і його диктаторські  рішення.

Як повідомляють, Мізуліна є   випускницею  Школи східних і африканських досліджень Лондонського університету 2004 року і має ступінь історії мистецтв та індонезійської мови. Вона була перекладачем в  складі офіційних російських делегацій, які  їздять до Китаю.

Росіянка вже  відома,  як і її  ганебні заяви  направлені на  Україну, витримані в стилі російської  пропаганди. "Спочатку ми очистимо Україну від нацистів і бандитів, а потім доберемося до Гугла і Вікіпедії", — зазначила Мізуліна.

Правозахисниця з РФ  Ольга Романова, під час ефіру на "24 каналі"  сказала, що "Мізуліна повністю до смаку Путіну". Бо господарю Кремля  дуже подобається  та імпонує тип "Барбі".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що коханка Путіна в розпусному вбранні засвітилася на скандальній "голій" вечірці. 20 грудня в Москві   відбулась  вечірка для  російських зірок. Її організатор —  ведуча і блогерка Анастасія Івлєєва. Тема  вечірки "Almost naked" — "майже оголений". Російські знаменитості  прийшли  туди  у відвертому вбранні, фото, які з'явились після  цього світського заходу, спричинили громадське обурення.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини