Головна Новини Світ Росія Ображений кремлівський посланець звинуватив США і НАТО в ударах по РФ та пригрозив відповіддю
commentss НОВИНИ Всі новини

Ображений кремлівський посланець звинуватив США і НАТО в ударах по РФ та пригрозив відповіддю

Сергій Лавров назвав заяви США та НАТО про те, що вони не воюють із РФ, «поганою міною при поганій грі»

7 липня 2024, 16:50
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що США та НАТО фактично беруть участь у війні з Росією, надаючи Україні далекобійну західну зброю, яка використовується для ударів по території РФ. За його словами, без прямої участі США у наведенні на ціль та підготовці даних із супутників, ці ракети не могли б ефективно діяти.

Ображений кремлівський посланець звинуватив США і НАТО в ударах по РФ та пригрозив відповіддю

Сергій Лавров (фото з відкритих джерел)

"Президент пояснив, як діють Atacms та інша далекобійна зброя, яку США поставляють Україні. Для будь-якої технічно грамотної людини, яка розбирається у військовій справі, зрозуміло, що без прямої участі США у наведенні на ціль, в підготовці даних із супутників ці ракети нікуди би не полетіли", – сказав Лавров у коментарі пропагандисту Павлу Зарубіну.

Лавров також назвав заяви США та НАТО про те, що вони не воюють із РФ, "поганою міною при поганій грі" і з посиланням на Путіна заявив, що Росія реагуватиме на обстріл своїх регіонів західною зброєю і найближчим часом це стане відчутно.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те що Лавров відповів на пропозицію миру від України щодо умов закінчення війни. Очільник МЗС РФ Сергій Лавров відреагував на заяви України про готовність передати Росії мирну пропозицію, яка буде містити умови закінчення війни. Лавров відкинув мирну ініціативу України та вказав, що на цьому Росія не буде на ній будувати свою політику. 

Російський пропагандист Павло Зарубін опублікував відео, у якому міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров прокоментував пропозицію миру, яку могла б відправити Україна з переліком умов закінчення війни. Лавров заявив, що Росія не буде відштовхуватись від заяв України.

Очільник МЗС РФ наголосив, що Росія у своїй політиці буде орієнтуватись на цілі, які Путін поставив оголошуючи війну проти України.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини