Отруїли російського пропагандиста, який закликав спалювати та топити українських дітей

Російський пропагандист Антон Красовський отруївся та перебуває у лікарні.

Колишній директор пропагандитського телеканалу Russia Today Антон Кузнєцов-Красовський потрапив до лікарні через отруєння. Раніше кремлівський пропагандист закликав до вбивства українських дітей. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Kyiv Post.

У Telegram-каналі Антона Кузнєцов-Красовського з’явилась новина про його отруєння.

"На початку тижня різко скрутило живіт, почало нудити, потім знепритомнів. Відвезли в клініку. Поступово приходжу до тями", - пише російський пропагандист Красовський.

Однак Kyiv Post з посиланням на джерела в українській розвідці зазначили, що стан Антона Красовського "продовжує погіршуватися". Крім того повідомлення в соціальних мережах за даними розвідки ймовірно, писав вже не російський пропагандист.

Нагадаємо, що Антон Красовський у жовтні 2022 року закликав до геноциду українських дітей через їх антиросійські погляди. Росіянин закликав "топити цих дітей", а також спалювати їх у "смерекових хатах".

Після таких заяв російський пропагандист втратив посаду директор телеканалу Russia Today. Згодом пропагандист пояснив, що його "понесло" у своєму виступі і він просто "не побачив цієї межі".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Узбекистані різко відреагували на заяви російських пропагандистів про окупацію країни.

Також "Коментарі" писали про пропагандистку Маргариту Симоньян, яка цинічно дякує президенту Росії Володимиру Путіну за людяність у війні в Україні. Крім того, пропагандистка почала виправдовувати російського диктатора, який напав на Україну.