Головна Новини Світ Росія Симоньян цинічно пояснила, чому Росія напала на Україну: подякувала Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Симоньян цинічно пояснила, чому Росія напала на Україну: подякувала Путіну

Пропагандистка Симоньян дякує президенту Росії Володимиру Путіну за людяність у війні в Україні.

15 листопада 2023, 11:40 comments1034
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян заявила, що якби Росія не здійснила напад на Україну то на території РФ була б ситуація подібна до тієї, що у Секторі Гази. Таким чином Симоньян спробувала виправдати російське вторгнення в Україну.

Симоньян цинічно пояснила, чому Росія напала на Україну: подякувала Путіну

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян. Фото з відкритих джерел

Маргарита Симоньян порівняла ситуацію в Секторі Гази, де ізраїльська армія намагається знищити бойовиків ХАМАС після нападу на Ізраїль з війною в Україні. Російська пропагандистка заявила, що такі дії нібито відбувалися б у Росії, як би не повномасштабне вторгнення 2022 року.

"Ми повинні розуміти, що це не відбувається тільки через те, що ми виявились сильнішими, ми цього не допустили. Ми не допустили зруйнувати нашу економіку та армію", — говорить Симоньян.

У підсумку Маргарита Симоньян цинічно подякувала Путіну через те, що нібито російський президент не пішов на агресію та зберіг "людяність".

"Окреме дякую я хочу сказати нашому головнокомандуючому (Путіну) за те, що він не піддався на багато закликів, "чому ми їх не бомбимо", "не розфігачимо там все". (Путін) Зберіг стриманість, людяність та не дав нікому з нас перетворитись на звірів", — заявила російська пропагандистка.

Нагадаємо, що неспровокований напад Росії на Україну засуджує більшість країн ООН. Крім того, міжнародні організації неодноразово вказували на воєнні злочини Росії в Україні, зокрема це стосується катування, ґвалтування, вбивство цивільних осіб та ударів по цивільних об'єктах. керівник Департаменту протидії злочинам в умовах збройного конфлікту Офісу генпрокурора Юрій Бєлоусов повідомив, що на серпень в Україні зафіксовано понад 100 тис. воєнних злочинів Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українській ведучій повідомили про підозру у держзраді.

Також "Коментарі" писали, що на Симоньян написали заяву до Слідчого комітету РФ через її пропагандистські висловлювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 листопада 2023, 12:19

Юдеї з Росії б зробили велику Палестину. Просто розікрали б, як Україну. Зараз цинічно розповідають про неготовність до мирних перемовин і одночасно погрожують Гаагой, репараціями, санкціями. У Божих нацистів саме таке бачення світопорядку, який вони вже будували в Германії Гітлера.


Новини