Паспортне божевілля Кремля: репер з Одеси отримав російське громадянство

Репер Джиган продовжує мовчати про війну в Україні

Колишній мешканець Одеси Денис Устименко, якого знають завдяки обраному ним сценічному псевдоніму Джиган, показавсь з паспортом РФ. Репер, який промовчав про початок війни на батьківщині та схвалює політику господаря Кремля, цинічно прийшов на вибори з тільки отриманим російським паспортом.

Репер оприлюднив сторіз з виборчої дільниці, де можна побачити, що з боку лежить його червоний паспорт, а артист поставив галочку біля прізвища кандидата Путіна, що вже два роки, як розпочав криваве вторгнення на Україну.

При цьому, у сторіз колишній одесит показав відмітку геолокації, що перебуває тепер не серед загарбників, а в приміщенні Головного консульства РФ в Дубаї.

Нещодавно відбулась трагедія в його рідному місті. Від удару ракети, завданого російськими військовими, загинуло щонайменше 14 мешканців, ще півсотні - поранені. Пошкоджена цивільна інфраструктура Одеси: житлові багатоповерхівки, господарчі будівлі, транспорт. Але на все це Джиган не реагує, а трагедії ігнорує, не засуджуючи страшний геноцид своєї нації.



Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що колишня киянка отримала паспорт РФ. Колишня українка, а тепер прихильниця Путіна, мешканка Києва Любов Успенська вже має російський паспорт.

Співачка народилась в Києві. Ще в 1977 році вона емігрувала до Італії, а через сім місяців поїхала з цієї європейської країни до Сполучених Штатів. В Успенської є американський паспорт, проте паспорта РФ до цього часу вона не мала. Зараз артистка вже є російською громадянкою інформують пропагандистські ЗМІ.

При цьому, Любов Успенська, як тільки почалось повномасштабне вторгнення схвалює дії Росії і диктаторського режиму Путіна.