Головна Новини Світ Росія Клуб зрадників збільшився: колишня киянка отримала паспорт РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Клуб зрадників збільшився: колишня киянка отримала паспорт РФ

Любов Успенська з перших днів повномасштабного вторгнення підтримує дії РФ і Путіна

17 березня 2024, 23:50
Поділіться публікацією:

Колишня українка, а тепер прихильниця Путіна, мешканка Києва Любов Успенська  вже має російський  паспорт.

Клуб зрадників збільшився: колишня киянка отримала паспорт РФ

Любов Успенська (фото з відкритих джерел)

Співачка народилась в Києві. Ще в 1977 році вона емігрувала до  Італії, а через сім місяців поїхала з цієї  європейської країни до Сполучених Штатів. В  Успенської  є американський паспорт, проте паспорта РФ  до цього  часу вона не мала. Зараз  артистка вже є російською громадянкою інформують пропагандистські ЗМІ.

"Я вже відсвяткувала отримання громадянства Росії. І я щаслива, що тепер є громадянином такої великої держави. Я завжди любила Росію, і думаю, що моя мрія збулася", — сказала співачка, коментуючи цю подію  журналістам.

При цьому, Любов  Успенська, як тільки почалось повномасштабне вторгнення схвалює дії Росії  і диктаторського  режиму Путіна.

Варто зазначити, що перед виборами Путіна Кремль масово роздає російські паспорти. Зокрема відомо, що громадянство РФ вже отримала ще одна зрадниця Таїсія Повалій, а також Ані Лорак, яка вже подалася на отримання паспорта РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Кремлі похвалилися та розповіли, скільки паспортів РФ роздали українцям на окупованих територіях. Загарбники РФ проводять далі  паспортизацію на тимчасово окупованих українських територіях.  Представники місцевого МВС відзвітували про кількість виданих  паспортів.

 Про це інформують російські пропагандисти. Зокрема, як стверджує  начальник ростовського Головного управління МВС Олег  Агарков, загарбники за увесь період тимчасової  окупації  територій України видали більше двох  мільйонів паспортів українцям. Також  інформаційний центр МВС у Ростовській області  минулого року облікував  більше мільйона  мешканців окупованих українських  територій України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

я

18 березня 2024, 00:17

Могла б звати себе руська, а стала рассеяна.


Новини