Пєсков розповів, як "припинення повноважень" Зеленського вплине на війну

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков розповів про те, як «припинення повноважень» президента Володимира Зеленського вплине на війну. У РФ все й надалі йтиме «за планом»

Як і очікувалося, в РФ з новою силою запустили ІПСО про так звану "нелегітимність" президента Володимира Зеленського. Зокрема, речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков розповів російським журналістам про те, як позначиться "закінчення терміну повноважень" президента Зеленського на ведення війни в Україні.

Спікер кремлівського диктатора підкреслив, що нібито така політична ситуація в Україні не матиме жодного значення для проведення "спеціальної військової операції".

Ні. "Спецоперація" триває",
- заявив Пєсков.

Пропагандистські ЗМІ стверджують, що термін повноважень президента Володимира Зеленського закінчився 20 травня.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що аналітики попереджали , що, починаючи з 20 травня в терористичній Росії, повністю включатися в "розгін" ІПСО з приводу так званої "нелегітимності" президента Володимира Зеленського. Зокрема, цю кампанію особисто запустив кремлівський диктатор Володимир Путін, перебуваючи у Китаї. Там він заявив, що в питанні легітимності чи "нелегітимності" Володимира Зеленського має поставити Конституційний суд. Також він наголосив, що РФ зацікавлена у легітимній владі в Україні, оскільки якщо виникне необхідність підписувати якісь домовленості, то треба це робити з легітимним главою держави.

При цьому аналітики кажуть, що тему повноважень українського президента російські терористи ставитимуть під час проведення Глобального саміту миру у Швейцарії.

Водночас важливо наголосити, що згідно з Конституцією президента, Володимир Зеленський є абсолютно легітимним президентом. Він працюватиме, доки не пройдуть вибори і новий президент не прийме присягу.