Головна Новини Світ Росія Путін особисто запусти чергове ІПСО проти України: про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін особисто запусти чергове ІПСО проти України: про що мова

Російський диктатор Володимир Путін особисто запустив ІПСО щодо так званої «нелегітимності» президента Володимира Зеленського. Як вважає політолог Віктор Андрусів, в найближчі дні цю «історію» масштабно розгорнуть західні ЗМІ

17 травня 2024, 21:09
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін сьогодні особисто запустив ІПСО щодо так званої "нелегітимності" президента Володимира Зеленського після 21 травня.

Путін особисто запусти чергове ІПСО проти України: про що мова

Володимир Путін

Як вважає Віктор Андрусів, у найближчі дні будуть масштабно розгортати цю історію в західній пресі та блогосфері.

"Влітку орки питання нелегітимності поставлять в рамках саміту миру в Швейцарії. Ця тема стане постійною у всіх російських зомбі коментаторів. І заодно вскриє і нашу мережу російських прихвостнів, зрадників і просто тупих шкідників",
— відзначив Андрусів.

За його словами, те, наскільки на Заході не підтримають тему нелегітимності буде результат роботи дипломатів і нашої комунікації.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 17 травня, перебуваючи у Харбіні, російський диктатор Володимир Путін прокоментував тему легітимності президента Володимира Зеленського після 21 травня. За його словами, українська Конституція це питання трактує неоднозначно. Саме тому, на його думку, крапку в цьому питанні повинен поставити Конституційний суд. При цьому кремлівський диктатор заявив, що для РФ тема легітимності української влади є важливим питанням. За його словами, якщо виникнуть умови для підписання договору з Україною, то важливо його підписувати саме з легітимним президентом.

При цьому відомо, що президент Володимир Зеленський буде цілком легітимним і після 21 травня, оскільки Конституція забороняє проводити вибори під час дії воєнного стану. Окрім того, в Конституції сказано, що президент виконує свої повноваження до того часу поки не буде обрано нового президента і він не вступить у свої повноваження.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 травня 2024, 20:14

Якраз, це єдине, коли він сказав правду.


Новини