Головна Новини Світ Росія Пєсков відреагував на слова Кулеби про можливість переговорів з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков відреагував на слова Кулеби про можливість переговорів з РФ

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив про те, що Росія взагалі нічого не очікує від саміту, який має відбутися у Швейцарії. За його словами, такий саміт не націлений на результат, оскільки у ньому не бере участі РФ

2 травня 2024, 14:40 comments4196
Поділіться публікацією:

Прес-секретар кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що Росія не має абсолютно ніяких очікувань від саміту миру, який має пройти у Швейцарії. За його словами, у Москві навіть не розуміють, що це за мирна конференція.

Пєсков відреагував на слова Кулеби про можливість переговорів з РФ

Дмитро Пєсков

"Про якусь серйозну конференцію з серйозними очікуваннями, якусь результативність можна говорити без участі Росії? Це абсолютно неможливо",
— заявив речник кремлівського диктатора.

Крім того, він прокоментував слова міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, який допустив можливість переговорів із Росією після завершення саміту миру у Швейцарії.

"Явно, що це якась ініціатива, яка не налаштована на результат",
— заявив Пєсков і додав, що позиція Росії, яка стосується переговорів, добре всім відома.

Ймовірно, йдеться про те, що Росія хоче, щоб під час переговорів враховували так звані реалії землі. Сам Пєсков раніше наголошував, що до Конституції РФ внесено нові регіони – Донецьку, Луганську, Запорізьку та Херсонську області. При цьому відомо, що окупанти не вийшли на адміністративні кордони жодної із зазначених областей.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у середині червня у Швейцарії відбудеться Глобальний саміт миру, на якому обговорять "формулу миру" президента Володимира Зеленського. Як повідомили в уряді Швейцарії до участі в саміті, запросили 160 країн, серед них немає Росії. При цьому в уряді наголосили, що вони підтримують участь РФ у мирній конференції, оскільки без неї вирішити питання припинення війни не вийде.

У той же час, глава МЗС України Дмитро Кулеба допустив переговори з РФ після саміту в Швейцарії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини