Пєсков відреагував на удари України по Підмосков'ю та оцінив роботу ППО

Пєсков заявив, що Росія нібито вже має величезний досвід у боротьбі з українськими безпілотниками, які атакують територію РФ

Як заявив під час брифінгу речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков, так звана "спеціальна військова операція" в Україні зараз - єдиний спосіб досягнення цілей Росії.

"Для нас, - зазначив представник Кремля, відповідаючи на питання про можливі домовленості Москви та Києва, - головне - досягнення наших цілей і "спеціальна військова операція" зараз - за відсутності інших альтернатив - є єдиним можливим способом досягнення наших цілей".

Тому, сказав Пєсков, Росія продовжує "СВО".

Також речник Путіна прокоментував атаку українських безпілотників на територію РФ. Він заявив, що нібито Збройні сили Росії нагромадили "великий досвід" у придушенні українських безпілотників і "успішно" відбивають атаки.

"У Кремлі навряд чи можуть оцінювати роботу сил ППО. Це мають робити фахівці. На непрофесійному рівні ми можемо сказати, що, звісно, наші військові вже набули неабиякого досвіду у боротьбі з безпілотниками. І, звісно, вони дають високі результати. Але що стосується справжньої, професійної оцінки – це мають робити саме професіонали”, – сказав Пєсков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в ніч на 10 вересня російська влада відрапортувала, що вдалося збити 14 безпілотників, що летіли на Москву. Мер Москви Сергій Собянін зазначив, що безпілотники нібито збили у міських округах Подільськ, Раменське, Люберці, Домодєдово та Коломна. Сергій Собянін також розповів, що на місці падіння уламків за попередніми даними руйнувань та постраждалих немає.

При цьому спікер МЗС РФ Марія Захарова влаштувала істерику з приводу дронової атаки на Підмосков'ї, і пригрозила заходами у відповідь.