Під час удару по складу у Торопці міг загинути високопоставлений іранський генерал

У Торопці міг загинути генерал, який відповідав за передачу іранських балістичних ракет Росії

За інформацією ізраїльських джерел, під час удару по складу в Торопці загинув іранський генерал Азіз Насірзаде.

Відомо, що Насірзаде раніше командував ВПС Ірану. Тепер він нібито відповідав за передачу Росії ракет ФАТХ-360. 2022 року він приїжджав до Росії на зустріч із тодішнім міністром оборони країни-агресора Сергієм Шойгу

"Якщо інформація підтвердиться, то Насірзаде стане найвищим іранським військовим, який був убитий на війні РФ проти України", - зазначив російський опозиціонер Ілля Пономарьов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в ніч проти 18 вересня через атаку дронів по місту Торопець Тверської області Росії виникла сильна пожежа та детонація на складі боєприпасів. Через небезпечну ситуацію губернатор області Ігор Руденя заявив про часткову евакуацію населення. Слабкий землетрус магнітудою 2,8 стався за 17,6 км від Торопця в Тверській області Росії рано вранці в середу, 18 вересня 2024 року о 3:56 ранку за місцевим часом. Про це повідомляє моніторинговий сайт Volcanodiscovery. Землетрус мав дуже невелику глибину 0 км і не відчувався (або принаймні не повідомлялося про це).

"Коментарі" розповідали , що з овітник глави Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на вибухи на складі боєприпасів у Росії. За його словами, це було "дуже ефектно, але мало". Подоляк наголосив на необхідності збільшення таких ударів, вказавши, що це дозволить "справедливо фіналізувати" війну в Україні. Представник Зеленського вважає, що війна на території Росії змусить її громадян чинити тиск на керівництво РФ.