Післ вибухів під російським Бєлгородом зникло світло

В селі Нікольське Бєлгородської області чули вибухи

30 жовтня під російським Бєлгородом в селі Нікольське чули вибухи. Після цього там зникло світло. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Telegram-канали.

Спочатку в одному із пабліків написали, що близько 18:00 недалеко від російського Бєлгорода чули вибухи.

"Вибухи у Білгородському районі ~20-30 хвилин тому. Найімовірніше, робота ППО, але можливі й прильоти", - пишуть у пабліках.

Тільки потім з'явилася інформація, що в селі Нікольське зникло світло. Окрім цього, там було видно стовбур диму.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Бєлгороді ракета влучила у ТЕЦ. У російському Бєлгороді внаслідок обстрілу спалахнула підстанція. Відповідні відео у п'ятницю, 14 жовтня, у соціальних мережах опублікували місцеві жителі. За їхніми словами, внаслідок пожежі в частині міста зникла електроенергія. У деяких районах продовжують чути вибухи. Імовірно, працює система ППО. Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що внаслідок обстрілу спалахнула підстанція 110 кВт. За його словами, орієнтовний час перемикання на резервне джерело електроенергії становитиме до чотирьох годин. Водночас із водопостачанням у споживачів проблем не виникло, оскільки насоси перейшли на альтернативні лінії живлення. Про те, чия ракета влучила у підстанцію, Гладков не сказав.

Також "Коментарі" писали про те, що частина російського Бєлгорода лишилася без світла. У російському Бєлгороді знову трапилася надзвичайна ситуацію. На одній із підстанцій — "Південній" сталася пожежа. Через інцидент деякі житлові будинки лишилися без світла. За словами чиновника, через "перенапруження" відбулося відключення трансформатора на підстанції. Відтак, жителі двох вулиць лишилися без світла.