Головна Новини Світ Росія У Бєлгороді ракета влучила у ТЕЦ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бєлгороді ракета влучила у ТЕЦ

У деяких районах Бєлгорода після загоряння підстанції зникло світло.

14 жовтня 2022, 20:51 comments1137
Поділіться публікацією:








У російському Бєлгороді внаслідок обстрілу спалахнула підстанція. Відповідні відео у п'ятницю, 14 жовтня, у соціальних мережах опублікували місцеві жителі.

У Бєлгороді ракета влучила у ТЕЦ

Палаюча підстанція у Бєлгороді. Фото: В'ячеслав Гладков


За їхніми словами, внаслідок пожежі в частині міста зникла електроенергія. У деяких районах продовжують чути вибухи. Імовірно, працює система ППО.


У Бєлгороді ракета влучила у ТЕЦ - фото 2


Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що внаслідок обстрілу спалахнула підстанція 110 кВт. За його словами, орієнтовний час перемикання на резервне джерело електроенергії становитиме до чотирьох годин. Водночас із водопостачанням у споживачів проблем не виникло, оскільки насоси перейшли на альтернативні лінії живлення. Про те, чия ракета влучила у підстанцію, Гладков не сказав.




Пізніше Гладков додав, що станом на 20:05 пожежа на підстанції була загашена, почалися роботи з перепідключення. Також губернатор Бєлгородської області заявив, що з понеділка, 17 жовтня, у всіх школах регіону розпочнуться позачергові канікули.


У Бєлгороді ракета влучила у ТЕЦ - фото 3


Видання "Коментарі" 13 жовтня повідомляло про те, що внаслідок влучення снаряда почалася пожежа на складі боєприпасів, розташованому в селищі Жовтневий під Бєлгородом. Місцеві жителі опублікували відеозаписи, на яких видно детонацію боєприпасів у палаючій будівлі.


Того ж дня, нагадаємо, внаслідок влучення снаряда постраждали верхні поверхи житлового будинку і в самому Бєлгороді . За словами мера Антона Іванова, у місті спрацювала система ППО після обстрілу з боку ЗСУ. Губернатор області В'ячеслав Гладков, у свою чергу, заявив, що жертв та постраждалих внаслідок інциденту немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vvgladkov/950
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sssss

14 жовтня 2022, 21:27

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo

Ігор

14 жовтня 2022, 20:14

Вони з мобілою вже чекали щоб зробити запис влучання та вибуху?


Новини