Після цього почнуться невідворотні процеси: названа одна з умов падіння режиму Путіна

Піонтковський назвав умови, за яких у Росії почнеться падіння режиму Путіна

Політолог Андрій Піонтковський прогнозує, що знищення Кримського мосту може призвести до падіння режиму Путіна. За його словами, це розчарує три основні групи впливу, які можуть скинути російського диктатора.

Андрій Піонтковський в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів, що Росія – це тоталітарна держава і від її населення не слід очікувати масових антивоєнних демонстрацій. Натомість, у РФ існують інші рухи, які можуть виступи проти Путіна.

"Фашизація російського люмпена несе загрози й Путіну. Все там звузилось до так званого z-бидла й прихильників війни. Ці прихильники вже дуже розчаровані Путіним, його недієздатністю реалізувати свою програму. Для Путіна зараз найбільш небезпечні не ті, хто його ненавидить за те, що він розвʼязав війну, а ті, хто його ненавидить за те, що він цю війну програє. В їхніх z-каналах аргументація дуже нагадує слова Пригожина", - вважає Піонтковський.

За його словами у Росії існують три групи впливу, і невдалі кроки російського диктатора можуть призвести до повалення його режиму.

"Це армія, Путін і його ресурс ФСБ, і так званий пригожинський народний рух. Ще один принизливий копняк Путіну, на мою думку, підірвав би цю суміш. Я маю на увазі знищення Кримського мосту. Ось ця ситуація в Москві, цей конфлікт трьох груп і знищення Кримського мосту остаточно переконають росіян, що цар несправжній", – стверджує Піонтковський.

Крім того, за словами політолога, Путін не так переймається війною в Україні, як тим, щоб зберегти владу у Росії. Саме тому російський диктатор шукає того, на кого можна було б скинути поразку у війні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Андрій Піонтковський прогнозує позитивне рішення для України від США.

Також "Коментарі" писали про Путіна, який розповів, коли Росія нібито буде готова до мирних переговорів з Україною.