Головна Новини Світ Росія Путін розповів, коли Росія нібито буде готова до мирних переговорів з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів, коли Росія нібито буде готова до мирних переговорів з Україною

Володимир Путін заявив, що Росія "розбереться" з українським військовими в Курській області.

2 вересня 2024, 11:35 comments3838
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Москва нібито не відкидала мирні переговори з Україною щодо закінчення війни. Однак наразі Кремль зосередив увагу на боях у Курській області. Про це повідомляє портал "Коментар" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін розповів, коли Росія нібито буде готова до мирних переговорів з Україною

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін виступив на відкритому уроці "Розмова про важливе" у місті Кизил у Республіці Тива. Під час розмови Путін зробив кілька пропагандистських заяв щодо мирних переговорів та боїв у Курській області на території Росії.  

"Росія розбереться з українськими бандитами в Курській області, які прагнули дестабілізувати обстановку в прикордонні", — заявив Путін.

Також російський диктатор розповів, що нібито у Кремлі не проти мирних переговорів, але Росія першочергово хоче вирішити ситуацію з українським наступом у Курській області.

"Росія ніколи не відмовлялася від мирних переговорів, але треба розібратися з бандитами, які проникли на територію Росії", — сказав Путін.

Зазначимо, що Путін неодноразово говорив нібито про готовність до мирних переговорів, однак вимагав від України віддати частину територій, відмовитись від вступу до НАТО та бути без’ядерною державою. На Заході вказують, що такі заяви російського диктатора не свідчать про справжню готовність Путіна до мирних переговорів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, чому Путін змінив позицію та відмовляється від свого ультиматуму щодо переговорів з Україною.

Також "Коментарі" писали про заяву очільника МЗС РФ Сергія Лаврова, чи готова Росія міняти Курську область на українські території.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини