Головна Новини Світ Росія Після смертельного ДТП Єфремова хочуть позбавити звання народного артиста Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Після смертельного ДТП Єфремова хочуть позбавити звання народного артиста Росії

У Кремлі відреагували на заклик позбавити народного артиста Росії Михайла Єфремова почесних звань після того, як він сів за кермо п'яним і з його вини загинув чоловік

9 червня 2020, 14:59 comments2443
Поділіться публікацією:

Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков прокоментував звернення депутата Держдуми РФ Віталія Мілонова, який зажадав позбавити народного артиста Росії Михайла Єфремова почесних звань. Про це передає "Газета Ру", посилаючись на російське агентство РІА.

Після смертельного ДТП Єфремова хочуть позбавити звання народного артиста Росії

Так, Милованов з трибуни заявив своє обурення злочином, в якому підозрюють Єфремова, а саме у водінні автомобіля в стані сильного алкогольного сп'яніння, що призвело до серйозного ДТП, в якому є загиблий.

У свою чергу у Путіна дане покарання для відомого артиста театру і кіно, а також поета, поки не розглядають.

"Мова йде про жахливий трагічний випадок, де п'яний водій, і неважливо, хто він, влаштував аварію, в якій загинула людина. Ось про що йде мова", — відзначив Пєсков.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський актор Михайло Єфремов, керуючи автомобілем на Садовому кільці, зіткнувся з декількома автомобілями на Смоленській площі. В результаті ДТП постраждав один чоловік, його госпіталізували з переломами та черепно-мозковою травмою, сьогодні вранці він помер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини