Пропагандистка Скабєєва накинулася зі звинуваченнями на Трампа. Що сталося

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва накинулася із критикою на кандидата в президенти США Дональда Трампа, оскільки він допустив до того, що в Конгресі підтримали пакет допомоги Україні на суму в 61 млрд доларів

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва в ефірі своєї програми накинулася зі звинуваченнями на Дональда Трампа. Її обурення викликало те, що він нічого не зробив для того, щоб заблокувати виділення допомоги Україні у розмірі 61 млрд доларів.

Скабєєва звинуватила Трампа в тому, що він думає лише про президентські вибори, на яких орієнтується на електорат. З цієї заяви виходить, що прості американці підтримують виділення допомоги Україні і республіканець, щоб завоювати їх довіру вирішив підтримати Україну.

Тобто, на думку Скабєєвої, Трамп просто "здувся" та "перевзувся". Вона додала, що у день, коли в Конгресі голосували за законопроект про допомогу Україні, він вирішив просто "спокійно відсидітися" і навіть не подумав "втрутитися" в процес голосування.

"У день голосування сховався у тихому місці Мар-а-Лаго і не чинив тиску на республіканців. Не сказавши проти допомоги Україні взагалі жодного слова. Тобто Дональд виходить здувся",
- проістерила російська пропагандистка.

При цьому вона додала, що все ж для американців країна-терорист Росія все ж є головним ворогом.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що кандидат в президенти Дональд Трамп змінив думку та підтримав Україну. Він заявив навіть, що стійкість нашої країни важлива не тільки для Європи, а і для Сполучених Штатів. При цьому він все ж звинуватив Європу в тому, що вона буцімто недостатньо допомагає Києву, і Штати роблять для нього більше. Саме тому він закликав Європу "ворушитися" в цьому питанні.

Втім, експерти вважають, шо Трамп все ж є не щирим у своїм підтримці. Вони переконані, що республіканець підтримав Україну в меркантильних інтересів.