Путін на тлі знищення України розповів, як має виглядати "кращий світ"

Путін на саміті БРІКС розповів, як, на його думку, має виглядати «кращий світ»

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія, як і інші члени БРІКС, намагатиметься створити "найкращий світ".

"Росія, як і всі держави БРІКС, відкрита до спільної роботи з країнами глобального Півдня та Сходу щодо просування інклюзивного та сталого розвитку з метою побудови кращого світу", - заявив диктатор.

При цьому він навіть спробував пояснити, як цей "кращий світ" має виглядати. За його словами, це буде світ, в якому враховуватимуться думки та інтереси кожного народу, а також шануватиметься їхнє право на суверенний розвиток, самобутність. Путін також зазначив, що серед іншого визнаватиметься "абсолютна цінність культур, традицій та релігій".

Крім того, кремлівський диктатор висловив сподівання, що вона зробить внесок у вирішення актуальних питань регіонального та глобального світового порядку денного.

Такі заяви Путіна про "кращий світ", де шанують інтереси кожного народу, особливо цинічно звучать на тлі війни в Україні, яку веде Росія. Щоб захопити нові території, російські війська знищують цілі міста. Також Росія намагається залишити без світла та тепла всю Україну, завдаючи ударів по енергетиці. Руйнує будинки мирних громадян та вбиває українців просто тому, що вони вважають себе іншим народом, а не частиною Росії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що в РФ відбувається саміт БРІКС, на якому, зокрема, також обговорюють війну в Україні. При цьому голова Китаю Сі Цзіньпін на засіданні глав БРІКС заявив, що необхідно не допускати поширення конфлікту за межі України. На думку аналітика, старшого лейтенанта сухопутних військ Армії оборони Ізраїлю Ігаля Левіна, Китаю та іншим важливо, щоб війна була ізольована всередині України та руйнувалася лише Україна.