Путін наказав озброїти російську армію новою зброєю: про що йдеться

Путін переконує, що російські розробники нібито досягли успіху у створенні такої зброї

Російський президент Володимир Путін наголосив, що потрібно озброювати російську армію "бойовими лазерами" і роботами зі "штучним інтелектом".

Цей наказ він оголосив, виступаючи на колегії російського Міністерства оборони. Путін сказав, що "в другої армії світу" мають бути "перспективні види озброєння".

"Треба продовжити створювати для армії і флоту заділ на майбутнє. Перспективні види озброєнь. Маю на увазі роботизовані комплекси і бойові лазери, зброю з використанням технологій штучного інтелекту і засновану на нових фізичних принципах", - зазначив президент РФ.

Господар Кремля тепер запевняє, що досягнуто результатів на цих напрямках, а забезпечення російської окупаційної армії на території України "покращується".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Володимир Путін звинуватив США у поганих стосунках Росії та Європи. Російський диктатор також розкритикував європейських лідерів назвавши їх "безхребетними".

Путін виступив на колегії Міноборони РФ та зробив кілька заяв про війну в Україні та російські відносини з західними країнами. Російський диктатор у звичних наративах російської пропаганди почав критикувати США, які нібито зіпсували відносини Росії та Європи.

Разом з тим, російський президент почав критикувати політиків з країн ЄС, які відмовились мати дружні відносини з Москвою.

Далі Путін продовжив звинувачувати Захід у війні, попри те, що саме Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну у 2022 році та окупувала частину територій ще у 2014 році. Після початку війни в Україні, США та країни Європи ввели санкції проти Росії. Крім того, Захід поступово розширює санкційний тиск на Москву.