Головна Новини Світ Росія Росія йшла на зближення з Європою: Путін назвав країну, яка завадила
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія йшла на зближення з Європою: Путін назвав країну, яка завадила

Володимир Путін звинуватив США у поганих стосунках Росії та Європи. За словами російського президента лідери ЄС - це "безвільна та безхребетна генерація політиків".

19 грудня 2023, 14:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін заявив, що США завадили Російській Федерації зблизитись з Європою. Російський диктатор також розкритикував європейських лідерів назвавши їх "безхребетними". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Росія йшла на зближення з Європою: Путін назвав країну, яка завадила

Путін скаржиться на США. Фото з відкритих джерел

Путін виступив на колегії Міноборони РФ та зробив кілька заяв про війну в Україні та російські відносини з західними країнами. Російський диктатор у звичних наративах російської пропаганди почав критикувати США, які нібито зіпсували відносини Росії та Європи.

"США дуже непокоїло зближення Росії з Європою, вони лякали Москвою, але Москва не збиралася воювати з Європою і зараз не збирається", — сказав Путін.

Разом з тим, російський президент почав критикувати політиків з країн ЄС, які відмовились мати дружні відносини з Москвою.

"Безвільна та безхребетна генерація політиків у Європі не може протистояти США через колосальну залежність", — заявив президент Росії.

Далі Путін продовжив звинувачувати Захід у війні, попри те, що саме Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну у 2022 році та окупувала частину територій ще у 2014 році.

"Росія все робила, щоби вибудувати відносини із Заходом, але він не залишив жодних шансів, зробивши ставку на українських націоналістів", — сказав Путін.

Нагадаємо, що після початку війни в Україні, США та країни Європи ввели санкції проти Росії. Крім того, Захід поступово розширює санкційний тиск на Москву. А у Кремлі різко реагують на такі дії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін дав оцінку діям проросійських європейських політиків Роберту Фіцо та Віктору Орбану.

Також "Коментарі" писали, що Путін спробував пояснити, чому почав війну проти України у 2014.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/225322
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини