Путін накинувся зі звинуваченнями на Київ: що сталося

Кремлівський диктатор стверджує, що Київ нібито хотів зруйнувати «згуртованість» російського народу

Кремлівський диктатор Володимир Путін звинуватив український уряд у тому, що він нібито вирішив спробувати зруйнувати "згуртованість" російського суспільства. Проте диктатор стверджує, що нібито ці спроби не мали успіху.

Путін навіть заявив про збільшення числа росіян, які нібито вирішили підписати контракт із Міноборони Росії.

"Кількість бажаючих укласти контракти з міністерством оборони останніми днями збільшилася", - сказав Путін.

За його словами, останні події на російсько-українському кордоні, і насамперед у Курській області, нібито призвели до піднесення морального духу росіян, і навіть прагнення допомогти мешканцям прикордонних регіонів, які потрапили в біду.

"Це, насамперед, підтримка армії та збільшення кількості бажаючих приєднатися до наших чоловіків, бійців, які героїчно, зі зброєю в руках захищають Росію", - сказав диктатор.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін заявив , що Міноборони РФ має видавити супротивника з російських територій та забезпечити надійне прикриття державного кордону. При цьому Путін доручив ФСБ та Росгвардії забезпечувати режим контртерористичної операції у Курській області, ефективно протистояти диверсійним групам ЗСУ. Крім того, кремлівський диктатор стверджує, що метою нападу ЗСУ на Курську область є спроба зупинити наступ російських військових на Донбасі.

При цьому Путін зауважив, що "темпи наступальних операцій російських збройних сил, добровольців, ветеранів не лише не знизилися, а навпаки, збільшилися у півтора рази", і нібито російські окупаційні війська навіть просуваються вперед.