Головна Новини Світ Росія Путін нарешті особисто відповів для чого збільшив чисельність армії РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін нарешті особисто відповів для чого збільшив чисельність армії РФ

Указ Путіна про збільшення армії з'явився нещодавно

18 вересня 2024, 20:30
Поділіться публікацією:

Путін розповів навіщо було підписано указ про збільшення штатної чисельності армії. Зокрема, він цинічно заявив, що нібито російська армія потребує докомплектування у нових військових округах, аби бути на постійній бойовій готовності. Його словами цитують російські пабліки.

Путін нарешті особисто відповів для чого збільшив чисельність армії РФ

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"У тісній взаємодії федеральних і регіональних органів влади, потрібно вирішити ключове завдання: забезпечити комплектування ЗС підготовленими навченими людьми. Підготовленим і навченим особовим складом. Зокрема, маю на увазі частини і з'єднання постійної бойової готовності нових військових округів. Саме на вирішення цього завдання спрямований опублікований указ про встановлення штатної чисельності ЗС. Він набуде чинності першого грудня цього року",- заявив він. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін вирішив воювати в довгу за допомогою "м'ясних штурмів"Російський диктатор Володимир Путін своїм указом збільшив чисельність російських військ до 1 500 000 військових. 

Путін прийняв остаточне рішення воювати в довгу, але м'ясом, — зазначив військовий оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко. За його словами, 1,5 млн військових, це – 1 875 БТГр. Для того, щоб БТГр ефективно виконувала бойові завдання для її комплектування, потрібна штатна комплектація технікою. Зокрема, щоб укомплектувати 1875 БТГр штатно танками, необхідно 20625 ОБТ. Щоб штатно укомплектувати ББМ (БМП/БМД/БТР тощо) необхідно 61875 одиниць.

За його словами, вже сьогодні російська армія зіткнулася з проблемами комплектацією технікою, яка закінчується на складах, арсеналах та центрах зберігання, де зберігалася з часів СРСР. Тобто, наголошує експерт, воювати найближчим часом Росія буде в повному розумінні слова маршовими батальйонами – батальйон, який складається виключно з піхоти з мінімальною комплектацією механізованою компонентою.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини