Путін назвав показник, яким Росія на крок попереду інших країн

Президент Росії Путін вірить, що Росія "на крок попереду" у сфері штучного інтелекту

РФ знаходиться "на крок попереду" деяких інших країн у сфері штучного інтелекту. У це вірить президент РФ Володимир Путін. Як передає видання "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини" із посиланням на заяву Путіна на конференції "Подорож у світ штучного інтелекту".

"Ми йдемо на крок попереду деяких інших країн (Ред. – у сфері штучного інтелекту). І нам потрібно обов'язково нарощувати наші зусилля", – зазначив російський диктатор.

Господар Кремля стверджує, що від успіху Росії у сфері штучного інтернету залежить її місце у світі та навіть суверенітет. Він також заявив, що слід звести до мінімуму роботу людей на небезпечних ділянках виробництва.

Читайте також на порталі "Коментарі" - незважаючи на те, що настає некомфортна пора року для ведення бойових дій, зима в даному випадку на боці української армії, отже, в України з'явиться ще більше переваг на полі бою з росіянами. Таку думку висловив міністр оборони США Ллойд Остін.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Кремлі цинічно заявили, що українська влада може припинити страждання людей, якщо погодиться відновити мирні переговори та виконатиме ультимативні умови Росії.

Раніше "Коментарі" писали - Олександр Лукашенко продовжує підігравати Кремлю - білоруський диктатор вважає, що якщо президент Володимир Зеленський не погодиться розпочати переговори з Путіним, то Україна буде повністю знищена.