Головна Новини Світ Росія Путін не так сміливий: у розвідці пояснили, що за валіза, яку за ним носять
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін не так сміливий: у розвідці пояснили, що за валіза, яку за ним носять

Росія вже використала проти України всі можливі озброєння, крім ядерного, тому зайвий раз переживати через це не варто.

23 жовтня 2023, 22:45
Поділіться публікацією:

Російський президент  Володимир Путін, здійснюючи візит в Китай,  з'явивсь   перед камерами із  "ядерною валізою".  За словами представника  ГУР Міноборони   Андрія Юсова, такі чемоданчики  не несуть ядерну загрозу, і  співгромадянам не варто  турбуватись.

Путін не так сміливий: у розвідці пояснили, що за валіза, яку за ним носять

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Як стверджує співробітник українського ГУР Міноборони, господар Кремля  бере в руки чорні валізи "не від сміливості",  інформує Еспресо.

"За Путіним різні валізи носять, не лише ядерні. І це, напевно, не тому, що він такий сміливий", — пояснив Юсов

Він стверджує, що російський   режим  вже використав проти  нашої країни всю можливу зброю, окрім ядерної, тому  турбуватись з цієї причини    не  потрібно.

"Україна в цьому контексті не має підстав додатково переживати, тому що вся номенклатура озброєння, яку держава-терорист РФ та її нацистський уряд могли використати, вже використана", — пояснив  представник ГУР.

Шантаж за допомогою ядерної зброї, як каже Андрій Юсов, не спрацьовує.

"Ядерна зброя по всьому світу — це зброя стримування. Тобто вона працює як елемент не застосування, а елемент стримування від зовнішніх загроз. Спроби Росії та її божевільних диктаторів перетворити зброю стримування на якусь реальну загрозу... Звичайно, світ просто так за цим не спостерігатиме, але й вестися на такий дешевий шантаж та гру теж не буде, я впевнений", — завершив співробітник  ГУР Міноборони.

При цьому, "Ядерна валіза"  диктатора — це портативний абонентський термінал ("Чегет") автоматизованої системи управління стратегічними ядерними силами "Казбек".

Термінал  "Чегет" – це  телефонний апарат з конференц-зв'язком, в такому терміналі  інформацію передають  не голосом, а  користуючись  спеціальними шифр-символами.

Російський "ядерний  чемоданчик" традиційно переносить морський офіцер, він завжди присутній з президентом, хоч його не зажди можна помітити на камеру.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те у Японії представили докази існування двійників Путіна.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

путя

23 жовтня 2023, 22:37

так там переносний туалет


Новини