Головна Новини Світ Росія Путін не зміг пробачити Зеленському порівняння СРСР із нацистською Німеччиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін не зміг пробачити Зеленському порівняння СРСР із нацистською Німеччиною

Президент Росії Володимир Путін зазначив, що відносини з Україною будуть погіршені

18 червня 2020, 21:54 comments1698
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін сказав, що засмучений висловлюванням українського гаранта Володимира Зеленського, в якому він зрівняв позиції радянської влади і нацистської Німеччини в часи Другої Світової війни. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на телеканал "Росія-1".

Путін не зміг пробачити Зеленському порівняння СРСР із нацистською Німеччиною

Путін зазначив, що слова українського лідера позначаться негативно на відносинах між Росією і Україною, також відіб'ються і на самому Зеленском.

Так, на питання журналістів, як ставиться лідер Кремля до заяви Зеленського про те, що СРСР несе таку ж відповідальність за початок Другої світової війни, як і нацистська Німеччина, президент відповів лаконічно.

"Негативно. Я думаю, що і для нього, для самого Володимира Олександровича нічого в цьому доброго немає, маючи на увазі, що сама Україна сильно постраждала під час Другої світової війни", — підсумував Путін.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" аналізував уыражение Володимира Зеленського в Польщі, що привернуло шквал критики від Росії — правоприемницы СРСР.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини