Путін несподівано заявив, що Росія "любить Канаду та США, але…"

Президент Росії вважає, що США заробляє на росіянах в негативному контексті.

Володимир Путін заявив, що росіяни люблять Канаду та США. Однак за словами російського президента обидві країни заробляють на росіянах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Нові заяви президента Росії Володимира Путіна прозвучали під час засідання ради з розвитку спорту. Путін зауважив, що більшість серверів відеоігор, якими користуються росіяни знаходяться за кордоном.

"Ми любимо Канаду та США, але вони заробляють на нас. Чому ми це допускаємо?", – сказав Володимир Путін та додав, що "сервери мають бути у нас".

Спортивний представник РФ Умар Кремльов зазначив, що більшість онлайн-послуг, зокрема і сервісів для відео ігор у Росії надають американські та канадські компанії. За його словами через це Росія втрачає близько 5 млрд доларів.

Крім того, Путін вказав, що США заробляє на росіянах в негативному контексті. Ймовірно президент Росії згадав про новий шутер Call of Duty: Modern Warfare 3. Як стверджує спеціальна комісія РФ гру зняли з продажів через "сцени із закликом до насильства проти російських громадян".

В останні місяці Володимир Путін регулярно говорить про комп'ютерні ігри та технологічну індустрію. Кілька днів тому на розгляд парламенту подали проєкт створення російського аналога гри The Sims, яка б пропагувала "традиційні російські цінності".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Японії представили докази існування двійників Путіна.

Також "Коментарі" писали, чи справді президент Росії Володимир Путін психопат. Психологічний стан прокоментували фахівці кількох різних галузей, зокрема поведінки людини, психіатрії та нейробіології.