Путін розповів, що є опорою учасникам "СВО"

Кремлівський диктатор Володимир Путін знову розповів про складні для Росії часи

Кремлівський диктатор Володимир Путін знову заявив, що сьогодні для Росії непростий час, при цьому зазначив, що нібито російський народ завжди долав усі можливі складнощі та перепони.

"Слава, державна міць стародавньої Русі розвивалися і міцніли у найбільшій епосі Московського царства, Російської імперії та Радянського Союзу, і всі ці етапи - одне нерозривне ціле сучасної Росії. ",
- сказав Путін.

При цьому диктатор наголосив, що російська державність переживала чимало складних та трагічних періодів.

"Сьогодні в непростий для нашої країни час нас знову об'єднують патріотизм і відповідальність за долю Батьківщини. Ці почуття близькі та дорогі кожному з нас, вони є надійною опорою учасникам "спеціальної військової операції", вся країна, наш багатонаціональний народ підтримують наших героїв",
- заявив президент.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін уже говорив про "складні" часи і про те, що Росії доводиться боротися за своє існування. Так, за два роки відбулася трансформація від думки "взяти Київ за три дні" і до того, як би самим вижити.

Втім, Путін готовий погрожувати свою країну заради війни в Україні. Як зазначають західні ЗМІ, хоча російський народ теж страждає , цього болю недостатньо, щоб змусити Путіна змінити курс. За їхньою інформацією, найскладніші часи кремлівському диктатору все ж таки вдалося витримати, оскільки Росія, як і раніше, багато заробляє на вуглеводнях. Втім, ситуація може змінитися, ящо західні партнери України все ж приймуть ефективні санкції проти РФ та нададуть Києву більше зброї.