Путін сказав, чи використовуватиме війська Північної Кореї в Україні

Кремлівський диктатор Володимир Путін стверджує, що немає потреби використовувати війська КНДР в Україні

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив про відсутність необхідності використовувати солдатів із Північної Кореї у війні в Україні в рамках оборонної складової стратегічного договору з КНДР.

"Щодо можливості якось використати можливості один одного в цьому конфлікті. Ну ми нікого про це не просимо, нам ніхто цього не пропонував, тому немає жодної необхідності", - сказав Путін журналістам під час підходу до представників російських ЗМІ.

Так він відповів на запитання про те, чи допускається можливість залучення до "СВО" добровольців із КНДР.

Крім того, кремлівський диктатор Путін повідомив, що не виключає постачання високоточної зброї КНДР, і зазначив, що надалі Росія може за прикладом західних країн, які постачають зброю Україні, заявити, що не контролює подальшого використання цих озброєнь.

"Ті, хто постачає цю зброю (високоточна зброя західного виробництва, яка використовується Україною для обстрілів Білгорода) вважають, що вони з нами не воюють, але я й сказав, у тому числі й у Пхеньяні, що ми тоді залишаємо за собою право постачати зброю в інші регіони світу, маючи на увазі наші домовленості з Корейською Народно-Демократичною Республікою, і я цього не виключаю", - сказав Путін.

За його словами, країни Заходу постачають зброю Україні та кажуть, що не контролюють її використання. Тому, сказав Путін, РФ також може поставити зброю КНДР і сказати, що не контролює її використання.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що Путін може запросити допомогу у КНДР та запросити війська Кім Чен Ина на Донбас.